Ensimmäinen joululahja

Tänään miljoonakaupungin ruuhkassa istumisen aikana sain ikävän päänsäryn. Kotiin saapuessani ajattelin, että menen vähän lepäämään. Mutta kotiportilla porttivahti ojensi minulle Suomesta tulleen paketin, joka muutti suunnitelmia. 


Päänsärky unohtui, kun pääsin avaamaan tämän joulun ensimmäistä lahjaa. Niin, en tosiaan odottanut jouluun asti vaan avasin paketin heti. Lähinnä siitä syystä, jos siellä olisi jotakin jo ennen joulua hyödynnettävää ja olihan siellä. 


Ulkosuomalaiselle suomalaiset tuotteet ovat kultaakin kalliimpia. Heti käyttöön tulee Jenkki-purukumi, sillä itse tuotu erä kesällä on jo syöty loppuun. 


Itsenäisyyspäivään valmistautuminen on tänä vuonna jotenkin vieläkin merkittävämpää kuin aiemmin, onhan kyseessä Suomen 100. itsenäisyyspäivä. Siihen tarkoitukseen paketin sisältö on todella arvokas. Ihana Havin itsenäisyyspäivän kynttilä ja servettejä sekä perinteinen lippunauha. Kaiken kruunaa Suomi100-suklaat, jotka ovat tuttua Fazerin makumaailmaa. Oi, tule jo itsenäisyyspäivä!



Lisäksi paketista löytyi teetä, joulukoriste ja joulumusiikkia. Erityisesti iloitsen synnyinkaupungissani Hämeenlinnassa sijaitsevasta Korttinurkka-kivijalkapuodista hankitusta jouluisesta hiihtäjätytöstä. Olen pitkin syksyä ihastellut kyseisen kaupan valikoimaa heidän facebook-sivuillaan (https://www.facebook.com/korttinurkkahml/). 


Tänään olen erityisen kiitollinen tämän paketin lähettäjästä! Ihania ihmisiä olen saanut elämääni! Ulkosuomalaisen elämän kohokohtia, kun pieni pala Suomea saapuu kotiin paketin muodossa. <3 


Kommentit

  1. Ihanat kynttilät ja konvehdit! Kyllä se pakettien saaminen on vaan aika ihanaa erityisesti ulkomailla. Täällä Suomessa nyt ollessa, en ole edes vielä aikonut ostaa itsenäisyyspäiväkynttilää. Pitäis varmaan kiiruhtaa, etten jää ilman :) Hauskaa itsenäisyyspäivän odotusta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukortteja ja -lahjoja

Jouluruokaa tarjoo kunnon väki...

Sydämellä koottu paketti